Feestje?

Het gezelligste feestje in Amsterdam vier je bij Café Lowietje.

Zin in een leuk en origineel uitje met je collega’s of vrienden? Zoek je een unieke locatie voor je volgende feestje? Beleef een gezellige avond in een typische Amsterdamse sfeer bij Café Lowietje!

 

Lekker een Amsterdam feesie

Nergens een leuker feestje dan bij Café Lowietje! Wij hebben de ervaring om je bedrijfsfeest of feestelijkheid tot een succes te maken. Wil je graag speciale drankjes serveren? Heb je een voorkeur voor bepaalde muziek? Voorzie je je gasten graag van een lekker hapje? Wij nemen de muziek, catering en verzorging volledig op ons! Laat ons je wensen weten en maak je klaar voor een avond vol plezier en amusement!

 

Een echt leuk bedrijfsfeest?

Het volgende teamuitje aan het plannen? Wat dacht je van een lekker dagje Jordaan. Borrelen, gezelligheid, lekker eten, varen in de grachten, een stadswandeling, de mogelijkheden in Mokum zijn eindeloos. En een bezoekje aan Café Lowietje kan dan uiteraard niet ontbreken. Het authentieke café is ideaal tijdens een mooie wandeling door de Jordaan. Plan een bezoek aan Café Lowietje tijdens je volgende teamuitstap naar Amsterdam.

Neem contact op en huur Café Lowietje af voor jouw evenement!